Het einde van de competitie 2018-2019 komt langzaam dichterbij en meerdere ploegen van Amigos hebben nog uitzicht op de oppergaai of haalden hem reeds binnen.

De Titel is al binnen voor:

JU15:  de boys van Steven Caris hebben hun titel op zak en staan met nog 2 te betwisten speeldagen op een onoverbrugbare voorsprong van 10 punten.

DAMES-G:  De dames van Patrick Jorens spelen voor het tweede jaar op rij kampioen en zullen volgend seizoen hun kunnen tonen in het eerste gewest.

MU15-REGIONAAL: Deze youngsters bekleden momenteel de tweede plaats maar de competitieleider wordt niet opgenomen in de eindklassering (deelname buiten categorie), voor de achtervolgers is de kloof niet meer te dichten.

Voor enkelen moet er nog (al dan niet hard) gestreden worden.

HEREN 1° NATIONALE: Het team van Peter Speckstadt staat zij aan zij met Mortroux-Thimister.  Er zijn nog 2 wedstrijden te spelen en de kalendermaker heeft beide tenoren tegenover elkaar geplaatst op de laatste speeldag.   Op 30 maart wordt het D-Day op bezoek bij de rivaal.

DAMES 2° DIVISIE:  De jeugdige garde van coach Robin Blondeel en assistent Fons Anthonis behaalden afgelopen weekend een 0-3 overwinning op bezoek bij de medeleider Riemst.  Met nog 3 wedstrijden te spelen hebben onze meisjes 3 punten voorsprong, het worden nog spannende weken en hopelijk zal een promotie naar 1° Divisie het eindresultaat zijn.

JU17: afgelopen weekend behaalden onze boys een 3-2 overwinning tegen directe tegenstander Oxaco.   Ondanks een minder begin en een 0-2 achterstand bleef de focus aanwezig en slaagde coach Gertjan Weyns erin  het sterke Oxaco-blok alsnog uit verband te spelen met zijn jongens.   Als de ploeg geen steek meer laat vallen kan  de titel hen niet meer ontsnappen.

MU17-REGIONAAL: Op 2 wedstrijden van het einde staan onze MU17-girls 6 punten voor op de nummer 2, nog 1 setje en de zekerheid van de titel is binnen.

NATIONALE THUISWEDSTRIJDEN VOLGEND WEEKEND:  SUPPORTERS OP POST !!!

DAMES A:        Zaterdag 23/3/2019  om 20.30. h       DA-  Charleroi

HEREN C:          Zondag 24/03/2019   om 17.30. h       HC- M Siks Blaasveld

DAMES B:         Zondag 24/04/2019   om 17.30. h        DB – Dessel    

ZONDAG SPEELT HEREN A DE DERDE WEDSTRIJD IN HUN PLAY OFF_GROEP TEGEN HAASRODE LEUVEN.   TUSSENSTAND  1-1.

Amigoa Van Pelt small

 

                                                    INKOM AAN HALVE PRIJS: 5 EUR

           

                                                    AANVANG: Zondag 10 maart om  16.30. h

 

ZATERDAG 9 MAART PROBEERT HEREN B EEN STAP DICHTER BIJ DE TITEL TE KOMEN.

Om 20.30. h staan zij tegenover Tesla Lint in de Arena.

Wees erbij om hen in de laatste rechte lijn naar de hoofdprijs schreeuwen.

VERGEET JULLIE FEEST-OUTFIT  NIET OM NA DE WEDSTRIJD TE GENIETEN VAN MEXICAANSE RITMES ( en drankjes), BE THERE

mexican

 

 

mexican

Amigos heroriënteert zijn eerste ploegen.


Beste Amigos, leden, sponsors, supporters en sympathisanten,


Na enkele moeilijke maanden van hard werk achter de schermen dienen wij als bestuur jullie mee te delen dat Amigos volgend seizoen geen betalend volleybal meer zal aanbieden in de Arena.

Door het afhaken van enkele belangrijke sponsors en de hoge eisen in de Liga Heren-competitie kunnen wij dit financiëel niet meer verantwoorden tegenover de talrijke andere ploegen van onze traditieclub.

Het sportieve plaatje van onze eerste ploegen Heren en Dames zal de komende weken een nieuwe identiteit krijgen waarover wij u snel hopen te kunnen berichten.

Wij hopen op de verdere steun van al onze leden, sponsors en supporters om deze grote Amigos-Familie een club voor iedereen te laten blijven en waar onze kwalitatieve jeugdwerking, ondersteund door een ervaren trainersomkadering, centraal zal blijven staan.

Het Amigos Bestuur.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top