Met trots stellen wij jullie worksgroup voor als nieuwe sponsor. Worksgroup is een jong dynamisch bedrijf dat paraat staat voor uw werken op hoogte. Of het nu gaat over onmogelijke geachte snoeiwerken,  industriele schilderwerken in de hoogte, ijsvrij maken van uw bedrijfsterein,ramenwas of industriële cleaning van hoge constructies (en gebouwen) of rope access ... Het worksgroup team staat klaar om samen met u te bekijken om uw project tot een goed en veilig einde te brengen. 

Worksgroup paintworks Worksgroup winter logo 200Worksgroup Logo 200Worksgroup facility logo 200Worksgroup alpine logo 200

Wij danken Glenn en Stefaan alvast voor hun vertrouwen in Amigos ! Welcome on board !

JU13 artikel comprimé

 

Op zaterdag 12 mei was het D-day voor onze jongens U13. Na de winst in competitie en beker in de eigen provincie mochten ze deelnemen aan de Vlaamse jeugdeindronde in de kampioenenreeks. Er stonden vier wedstrijden op het programma tegen de provinciale kampioenen van de andere Vlaamse provincies, achtereenvolgens BVM Beveren, Rembert Torhout, Volley Haasrode Leuven en VTI Hasselt. Na de tweede plaats op de Jeugd Champions League achter VHL en juist voor Rembert Torhout (de enige twee ploegen waar we dit jaar al van verloren hadden) zou het een hele moeilijke opdracht worden om de Vlaamse titel binnen te halen. Maar het was tevens de enige mogelijkheid om nog naar het Belgisch kampioenschap te gaan: winnen in de kampioenenreeks en daarna de supercup winnen van de iets zwakker lijkende bekerreeks.

Sinds begin dit jaar is Amigos-Ven Pelt een trooper beweging ;-) Ondertussen hebben ook al een aantal leden en mensen die Amigos een warm hart toedragen aankopen gedaan via trooper maar toch doen we nog graag even een oproep naar onze leden en sponsors om hun online aankopen te doen via http://trooper.be/amigos

Via deze weg hebben we momenteel een dikke 150 € extra sponsorbudget bij elkaar geraapt, onder het motto alle beetjes helpen en het kost niets extra enkel een extra muisklik :-)

Sponsors waarvan wij weten dat ze hun aankopen online doen zijn Kwadro, Sportmed, Global Catering en AquaNet. 

trooper may2018

MU17bkk

JU13bkk

MU19bkkAMIGOS heeft er in het Waalse Gembloux een geslaagd kampioenschapsweekend opzitten.

De jaarlijkse afspraak in sporthal Technico voor de finales van de Beker Van Turnhout kleurde in het Weekend van 1 mei voor een groot deel Geel/Blauw bij de jeugd.

Nadat de MU17 meisjes op zaterdag de eerste beker naar de Van Pelt Arena brachten deden de jongens daar op dinsdag nog een flinke slok bovenop.   Alle finales waarvoor jeugdploegen van Amigos zich plaatsten werden winnend afgesloten.

Een dikke proficiat aan spelers en trainers van:

MU17 / JU11 / JU13 / JU15/ JU17 / JU19

BVT MU17 OVERWINNING 

BVT JU11

 BVT JU13

BVT JU15

 BVT JU17

BVT JU19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top