Na dames 1 afgelopen zaterdag was het maandagmorgen om 9u30 de beurt aan de E jongens om aan te treden aan de bekerfinale. Ze namen het op tegen Mendo Booischot. Dit is de kampioen in de andere reeks, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De eerste set startten de jongens wat zenuwachtig. Eens de zenuwen verdwenen waren kwamen de jongens op dreef, mede dankzij de luide aanmoedigen van de supporters. Mooie rally’s, gedurfde aanvallen en goede plaatsballen. Als dan ook de opslag begon te renderen ontstond er een mooie kloof die Mendo niet meer kon dichten.
De tweede set begonnen de jongens aarzelend: opslagmissers, enkele misverstandjes en plaatsballen die juist buiten gingen. Mendo mistte ook wat opslagen, waardoor we toch konden aanklampen. Het bleef gelijkopgaand en in spannend slot waren onze jongens iets koelbloediger en pakten nipt de tweede set.
In de derde set weer hetzelfde spelbeeld, maar dan roken onze jongens de zege en speelden vele nauwkeuriger. Er volgden enkele knappe rally’s alsook een paar goede opslagen en na een goed uurtje spelen was ook de derde set voor Amigos! Het springen en zingen kon beginnen!

Voor de tweede keer in hun nog prille carrière konden de jongens hun verdiende beker in de lucht steken. Toch ook nog eventjes de vele( blauwgele) supporters bedanken die de jongens vroeg in de ochtend kwamen aanmoedigen! Super!

Een dikke proficiat aan de jongens en trainers: Wout, Joren, Mathias VE, Jeff, Niels, Mathias Snoeckie en Cédric, Eveline, Zoë, Elyne en Tine.

e-jeugd-bvae-jeugd-bva-1

Nieuwe Sponsors

Go to top