Vrijdagmorgen om 7u stonden onze E-jeugd-troepen klaar aan de GSA om te vertrekken richting Roeselare. We speelden deze keer met 2 ploegjes, zodat alle E-jongens de kans kregen om te spelen.
Hierdoor werd ook Guy opgeroepen, om coach ad interim te spelen voor de wedstrijden die samenvielen!

{besps}JE1-Roes{/besps}

Onze jongens 2  speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd tegen Knack Roeselare 2, waar ze telkens de mooie kaap van 20 overschreden. Nadien werd tegen Lot telkens met 2 puntjes verschil verloren om dan nadien tegen Puurs de oververdiende overwinning binnen te halen! Ze behaalden hierdoor een 3e plaats in de poule!
In de finaleronde voor plaatsen 5 tot 8, moesten ze het opnemen tegen de Lizzards Lubeek. Een hele eerste set stonden onze jongens voor, maar konden de set op het einde niet afmaken. Ze lieten hier weer enkele mooie rally’s zien en alsook hun grote wil om elk punt binnen te halen. In tweede set vochten ze moegestreden voor elk punt, maar ook hier moesten ze hun meerdere erkennen tegen de Lizzards.
In de wedstrijd voor de 7e en 8e plaats namen we het terug op tegen Puurs. De eerste set was super (25-16) maar in de tweede set maakten we iets teveel foutjes en winst voor Puurs. (16-25)
Een bijkomende laatste set tot 5 werd gespeeld en onze jongens wonnen die verdiend met 5-3.
Een mooie 7e plaats voor Niels, Joren, Jannes en Jeff! Knap gespeeld, jongens!

Onze jongens E1 speelden eerst een spannende match tegen Mendo. In de eerste set stonden we maar liefst 14-5 achter, maar kwamen terug en wonnen met 26-28. De tweede set verliep iets vlotter en de eerste winst was een feit.
Nadien volgde het duel met Knack Roeselare 1. Mooie rally’s, veel geslaagde aanvallen aan beide kanten,… allessinds een mooie match, die eindigde op een 1-1 stand, maar waarin Amigos meer punten had gemaakt!
De laatste match tegen Lubbeek werd, onder het toeziend oog van alle spelers van het LIGA-team van Roeselare, een leuke partij die onze jongens van begin tot eind onder controle hadden.
Nadien volgde de halve finale tegen Lot. Onze jongens speelden geconcentreerd en probeerde veel aan te vallen en met succes en werd er gewonnen met 2-0 en was de finale een feit.
In deze finale startten onze jongens erg zenuwachtig en maakten ze vele foutjes. Onze jongens schoten op het einde nog even in gang, maar konden niet meer verhinderen dat Roeselare won met 25-14. In de tweede set startten ze veel geconcentreerder en was het gelijkopgaand tot 18-18. Nadien kregen we hun opslag niet onder controle en een mooie plaatsbal van Roeselare maakte een einde aan de finale en dus 2-0 verlies van een sterk Roeselare.
Toch hebben Cedric, Mathias, Wout en Mathias een sterk parcours afgelegd naar deze mooie 2e plaats.

Alleszins een leuke en lange dag volleybal, waarin we allemaal veel bijleerden en vooral veel plezier gemaakt hebben.

Nieuwe Sponsors

Go to top