Vandaag, dinsdag 4 Januari namen de jongens D1 deel aan het Circuit tornooi van LOT. Het was dus vroeg opstaan voor onze jongens om tegen 9 uur in het Brusselse te zijn.

In de eerste wedstrijd mochten onze jongens (Dario,Dean, Ian, Michiel en Mathias) opdraven tegen de jongeren van het grote Maaseik. Een spannende opgaande wedstrijd waar we uiteindelijk de meerdere moesten herkennen in Maaseik.

{besps}JD1-Lot{/besps}

 

Blijkbaar was tijdens de eerste wedstrijd al heel wat kruit verschoten en was het voor Tine moeilijk om de jongens op te laden voor de wedstrijden tegen Booischot en Leuven. Deze werden eveneens verloren waardoor we on de poule van de "derdes" terecht kwamen. Buur Zoersel was hier de tegenstander, en hoera, plots kregen we dan ook leuk volleybal te zien van onze jongens met inzet en concentratie.De eerste set was gelijk opgaand en werd uiteindelijk gewonnen door onze jongens met 25-22. Tine had de truk gevonden door pannekoeken te beloven :-) . In de tweede set konden onze buren weer even uitlopen door enkele slordigheden, maar een geslaagde Time-Out bracht de kopjes terug in de goede richting en de set werd gelijklopend afgesloten met een 22-25 winst voor Zoersel. Dus was het zoeken voor scheidsrechter wat er in dit geval moest gebeuren. Dus een derde, met 2 punten verschil to 15 en startend bij 10-10 ????? Zoersel begon best aan deze extra korte set maar onze jongens vochten terug en slaagden er niet in de 3 match ballen te verzilveren waardoor uiteindelijk Zoersel won.

Laatste wedstrijd zou tegen Tielt geweest zijn, maar door uitlopen van sommige wedstrijden verkozen ze ervoor om naar huis te rijden ipv deze wedstrijd te spelen. Onze jongens teleurgesteld, dus vond Tine het tijd ze naar de kleedkamer te sturen met de opdracht om binnen de 20 minuten terug te zijn .... zowaar voor sommige jongens een zware opdracht ... maar de pannekoeken deden hun job :-)

Nieuwe Sponsors

Go to top