Als trainers/coaches willen wij in de eerste plaats de spelers van JU15 feliciteren voor hun teamprestatie tijdens de wedstrijd in de Arenahal te Deurne tegen Oxaco.
Een wedstrijd die gevolgd werd door heel volleyballend Vlaanderen en die gewonnen werd door Amigos met 1-3 in een bomvolle Arena. Ons team stond er op en naast het terrein, en ook voor en na de wedstrijd, met een knappe prestatie en een prachtig resultaat.

ju15 oxaco

Hier past zeker ook een dank u wel van ons en de spelersgroep voor de steun van de zeer talrijk opgekomen supporters en in het bijzonder de ouders en de familieleden en vrienden van de spelers.
Ook van harte dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit succes: aan het bestuur voor deze geboden mogelijkheid en het geloof in het team, aan Stijn voor de organisatie en onder andere de regeling van de tickets, aan de club voor hun ongelooflijke steun, …
Wij zouden ook een pluim willen geven aan de organisatoren. Een jeugdwedstrijd als deze te kunnen en mogen spelen in een kader dat normaal enkel voor topteams uit de liga is weggelegd, is voor onze jongens een unieke ervaring gebleken.

Het is nu aan ons als JU15-team om heel Amigos te tonen dat we het ons geboden vertrouwen en de gekregen mogelijkheden niet zullen beschamen en dat we er samen willen staan als een volgende beloftevolle lichting binnen onze club.

Dank u wel !

Sportieve groeten,
Steven en Rudi

Nieuwe Sponsors

Go to top