Coach Steven Caris
Assistent-Coach Rudi Materne
Ploegafgevaardigde Steven Caris

 JU15A

Nr.

Naam Voornaam
1 Verrelst Tristan
2 Verboven Kwinten
3 De Vry Tuur
5 Lenaerts Lowie
6 Jochums Arne
7 Hanssen Bo
8 Auwers Maxim
9 De Mey Wietse
10 Geys Jorbe
11 Celens Jasper
12 Slootmans Tyas
13 De Mey (lib) Wietse

 

JU15 B

Nr.

Naam Voornaam
1 Van Looy Thibo
2 Van Hooghten Seppe
3 Verhestraeten Korneel
4 Langmans Senne
5 Van Looveren Berre
6 Vandenbroeck Gilian
7 De Roeck Cas
8 Collins Jasper
9 Grandjean Senne
14 Vandenbroeck (lib) Gilian

 

 

 

Als trainers/coaches willen wij in de eerste plaats de spelers van JU15 feliciteren voor hun teamprestatie tijdens de wedstrijd in de Arenahal te Deurne tegen Oxaco.
Een wedstrijd die gevolgd werd door heel volleyballend Vlaanderen en die gewonnen werd door Amigos met 1-3 in een bomvolle Arena. Ons team stond er op en naast het terrein, en ook voor en na de wedstrijd, met een knappe prestatie en een prachtig resultaat.

ju15 oxaco

Hier past zeker ook een dank u wel van ons en de spelersgroep voor de steun van de zeer talrijk opgekomen supporters en in het bijzonder de ouders en de familieleden en vrienden van de spelers.
Ook van harte dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit succes: aan het bestuur voor deze geboden mogelijkheid en het geloof in het team, aan Stijn voor de organisatie en onder andere de regeling van de tickets, aan de club voor hun ongelooflijke steun, …
Wij zouden ook een pluim willen geven aan de organisatoren. Een jeugdwedstrijd als deze te kunnen en mogen spelen in een kader dat normaal enkel voor topteams uit de liga is weggelegd, is voor onze jongens een unieke ervaring gebleken.

Het is nu aan ons als JU15-team om heel Amigos te tonen dat we het ons geboden vertrouwen en de gekregen mogelijkheden niet zullen beschamen en dat we er samen willen staan als een volgende beloftevolle lichting binnen onze club.

Dank u wel !

Sportieve groeten,
Steven en Rudi

Op 28 en 29 december namen de jongens kadetten 1 deel aan het kersttornooi van Lommel.

Volgende spelers waren aanwezig : Stef, Ruben, Giel, Dieter, Toon, Seppe, Simon P.

Ondanks de afwezigheid van de andere spelers ( op vakantie en door blessures), startten onze jongens zeer sterk met vlotte aanvalscombinaties en vooral heel veel afwisseling en snelheid tegen VC Geel. Dit tornooi was ideaal als try-out voor onze nieuwe passeur Stef. Hij leidde samen met Toon onze ploeg naar een snelle en vlotte overwinning.

Na een reeds fantastisch seizoen met een 2de plaats in de competitie, verliezend finalist in de Beker van Vlaanderen en overwinningen in de Beker van Antwerpen en de Beker van Turnhout, werd deze dag de kroon op het werk van een reeds geslaagd seizoen.

Onze jongens scholieren zijn Vlaams Bekerkampioen na overwinningen tegen alle andere Provinciale bekerwinnaars!

Jongens_Scholieren_Vlaams_Bekerkampioen

Claude starte met dezelfde basis spelers als voorgaande wedstrijden. De wedstrijd start moeilijk maar onze meisjes weten met mooi volleybal stand te houden en een kleine voorsprong uit te bouwen. Bij 9-7 voor Amigos neemt de coach van Rudow Berlin een Time Out. 4 Receptie fouten brenegen de tegenstrever terug in de wedstrijd. Door mooi combinatie volleybal komt Amigos terug op voorsprong en de set wordt uiteindelijk binnengehaald met 26-24.

Set 2 bied terug gelijkopgaand volleybal met een kleine voorsprong voor Amigos, een kleine voorsprong van 5-2 wordt de wedstrijd omgebogen en we kijken al vlug op een kleine achterstand. De set blijft mooi spectatel volley bieden en elke fout wordt meteen afestraft. Rudow lijkt het gevonden te hebben in ballen over het blok te droppen en hierdoor verliezen we nipt deze set met 23-25.

Gezien het puntentotaal wordt Amigos nipt tweede in deze poule en moet er een extra wedstrijd gespeeld worden omdoor te stoten naar de qualificatie ronde voor de eerste 6. Onze tegenstander hier is Boxberg. Op papier een haalbare kaart.

Volgens de supporters zijn we goe bezigĀ  ....

Foto's van deze wedstrijd zullen we later beschikbaar zetten door het kort opeenvolgen van de wedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Go to top