Elke wedstrijd moet gespeeld worden en we zullen onze huid heel duur verkopen was de ingesteldheid van onze Amigos Boys voor de wedstrijd. Maaseik wou onze boys meteen bij de keel grijpen en daar had ex Amigo Jolan Cox een redelijk aandeel in. Onze mannen kwamen daarna wel beter in het spel en moesten de wedstrijd zeker niet ondergaan. De kloof dichten was echter een zware opgave en logisch gevolg 0-1(16-25) voor de roodhemden van Maaseik. Een totaal ander verhaal in set 2, onze mannen slaagden erin gelijke tred te houden met Maaseik, echter een beetje geluk ontbrak om de set binnen te halen. 0-2 (23-25) op de bordjes en vol goede moed starten met de derde set. Ook hier weer een sterke start van de Gele Amigos brigade, maar in het tweede deel van de was het toch Maaseik die een kloof kon uitbouwen en helaas geen derde jaar op rij een stunt in de beker.

Beker van BelgiĆ«, geen star of the game, maar geen twijfel nodig, indien er toch eentje gekozen zou zijn, was het zeker Jolan Cox die aanspraak op de troffee mocht maken. Onze Amigos helden hadden na de wedstrijd nog wel een opdrachtje ... Fan of the Game kiezen en vandaag ging de eer naar Arwen ! 

Fan Of The Game 21 10 2018

Wil je trouwens de wedstrijd nogmaals beleven ? Dat kan via de de EuroMillions Volley League Site onder de sectie BVTV (Belgian Volley TV) of via deze link . Naast de video beelden vind je ook bergen statistieken van de reguliere competitie. Registreer ook zeker je account en selecteer Amigos als je favoriete team ! 

Straks is het de beurt aan onze dames tegen de dames uit Charleroi, ook hier gaan we waarschijnlijk ook een livestream beschikbaar hebben (meer info volgt), maar een tripje naar de Van Pelt-Arena loont altijd de moeite om onze dames naar winst te stuwen en wie weet ... ga jij wel met de Fan of the Game troffee naar huis !

Nieuwe Sponsors

Go to top