Na de laatste barrage wedstrijd in Waremme vorige week, stellen wij u graag reeds enkele van onze transfers voor bij de Heren. Allereerst willen we uiteraard hier ook even de interim coaches Robin en Nico bedanken om ons na een woelig seizoen goed naar het einde te loodsen.

Allereest zijn we verheugd met jullie te kunnen delen dat zowel Jeroen Oprins aka Minnie en Thomas Hofmans hun Amigos verblijf met een jaar hebben verlengd.

Aan het roer bij onze Heren 1 hebben we volgend seizoen Eric Van Drom als trainer/coach, naast een pak ervaring als speler, waaronder 13 jaar Liga A (Antwerpen, Everbeur, Zonhoven en Halen) en een flink pak caps als Libero bij onze nationale ploeg, is Eric ook reeds 12 jaar aan de slag als trainer (Smash,Antwerpen en de laatste 5 jaar bij Vosselaar). Naast het volleybal werkt Eric ook bij de stad Antwerpen als begeleider van de Gemeenschappelijke Aankoopcentrale. De tijd die na al deze activiteiten nog overblijft vult Eric voornameljk op met zijn gezin, de koersfiets, reizen en wat zeker niet mag ontbreken bij Amigos-Van Pelt ... eten en drinken :-). Gepassioneerd door het volleybal wil hij vooral snel en aantrekkelijk volleybal brengen boordevol passie en disipline. Zijn levensmotto zal jullie dan ook niet verbazen : "Work hard, play hard !"

TC EricVanDrom

Daarnaast stellen wij de komende dagen ook nog onder meer Wim Deville voor die overkomt van Vosselaar als middenman ter vervanging van Joren Appels (transfer naar Vosselaar) die het team verlaat, Dirk Luyten die eveneens van Vosselaar over komt als tweede opposite. Tot slot derde nieuwkomer Jan Loosen die Leuven verlaat en bij onze Heren 1 als setter aan de slag gaat.

Welkom bij Amigos Eric, Wim, Dirk en Jan !

Nieuwe Sponsors

Go to top