Eerste divisie A (v)

Onze meisjes in eerste divisie kregen vorige week, met de komst van Beerse, de kans om hun eerste punten te rapen. Trainer Claude Holvoet geloofde erin. Spijtig genoeg lieten ze die kans liggen.

In de eerste set liep GEA Happel Amigos via 0-8 onmiddellijk achter de feiten aan, maar het herpakte zich goed. De meisjes vochten terug en pakten verdiend de tweede beurt.

“Ook in de derde set hadden we uitzicht op meer, maar in een tumultueuze slotfase verloren we de pedalen. De scheidsrechter nam toen enkele erg rare beslissingen in ons nadeel en dat heeft ons genekt. Ik zeg niet dat we de set gewonnen hadden, maar we hadden sowieso met een andere instelling aan de vierde set kunnen beginnen.”

Nu werd een aangeslagen Amigos via 0-8 opnieuw voor een voldongen feit geplaatst en mocht de eerste punten vergeten. Maar er is geen tijd om hier nog langer bij stil te staan. Dit weekend trekt de meisjes naar Herenthout, dat net als Amigos nog geen punten telt. Ze krijgen dus opnieuw een unieke kans om zich van de laatste plaats te ontdoen. Als ze zelf maar geloven in hun eigen capaciteiten, dan moeten ze deze opdracht tot een goed einde kunnen brengen.

Liga B (m)

Heren I krijgt met de komst van Achel geen gemakkelijke klant voorgeschoteld. De Limburgers grepen vorig jaar nipt naast de promotie. Bij aanvang van deze competitie mikten ze resoluut op een plaats bij de top 3. Met twee overwinningen uit vier matchen lijkt dat voorlopig net iets te hoog gegrepen. En toch, één van die overwinningen boekte het wel tegen Haasrode, dat door velen naar voorgeschoven wordt als één van de titelkandidaten. 

Nieuwe Sponsors

Go to top