In de tweede ronde van de Beker van België trekken onze mannen zaterdagavond naar reeksgenoot Kapellen. De laatste hinderpaal op hun weg naar een eventuele confrontatie met Roeselare in de achtste finales.

BEKER VAN BELGIË MANNEN

Met Yannick Sophie en Joris en Pieter Relecom telt GEA Happel Amigos liefst drie spelers die een verleden hebben bij Kapellen.

"Het huidige Kapellen verschilt grondig met dat van vorig jaar", zegt middenman Pieter Relecom daarover. "In de voorbereiding konden we het al eens kloppen, maar we weten allemaal dat dat weinig te betekenen heeft. Veel zal afhangen van het feit of de thuisploeg sterkhouder Michel Haesevoets speelklaar krijgt. Wij kijken alvast uit naar de partij, want ik zie veel positieve punten in onze eigen ploeg. Maar, we zijn ook op sportieve revanche belust omdat we vorig seizoen niet in schoonheid konden afsluiten. De club heeft ons toen een aantal financiële beloften gedaan, die ze niet zijn nagekomen. Als je dan ziet dat Kapellen dit jaar toch weer een degelijke ploeg uit de hoed tovert ... Tja, dat laat een wrange smaak na en die willen we graag doorspoelen met een klinkende overwinning."

 

Nieuwe Sponsors

Go to top