Heyla supporters en liefhebbers,

Seizoen is al  ongelooflijk geweest maar zoals iedereen wel weet kunnen we dit weekend voor de 2de maal op rij kampioen spelen en zo de promotie naar Liga B bekronen met een kersje op de taart. Maar zoals zovaak durven de laatste loodjes weleens het zwaarste wegen en mag je het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is.  Vandaar, bij  deze, een oproep aan alle supporters om dit weekend nogeens af te zakken naar de achterstraat, om ons naar de overwinning te trommelen of schreeuwen

Na de match tegen onze buren hebben we gemerkt  dat onze harde kern af en toe wel een pintje of cava lust. Juist hierom geven we een vat aan alle supporters die in blauw en/of geel komen opdagen, spandoeken kunnen ook nog goedgekeurd worden. Uiteraard alleen maar bij winst. Maar met supporters als jullie zitten we in de beste omstandigheden.  Vorige keer dat iedereen in blauwe T-shirt is gekomen kunnen we dan ineens uit het collectieve  geheugen bannen en hier de standaard zaterdagavond uitrusting van maken naar volgend jaar toe  :D.

Dus breng alle geel/blauw gekleurde  vrienden, buren, nonkels,melkboeren, neven,  nichten, broers en zussen aanstaande zaterdag mee om 20u30, om eerst de match te zien en dan hopelijk het feest te kunnen starten.

In de hoop dit weekend opnieuw een apetrotste kapitein te kunnen worden van dit superteam

Groetjes en tot zaterdag

Bart Cox - n°5. 

Bart_CoxAmigos-H1-2010

Ps: Zou wel eens de laatste match van Heren 1 in deze zaal kunnen zijn, wie wil dit historisch moment nu missen!!!  :-D

Nieuwe Sponsors

Go to top