Alvorens onze 1e herenploeg vertrok naar Berlijn gaven ze donderdag nog partij aan de buren van VC Zoersel. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen zonder echt hoogstaande volleybal. Iedereen kreeg speelgelegenheid onder toezicht van TomTom.

Vrijdag vertrok de groep naar Berlijn voor een trainingsstage. De laatsten arriveerden laat in de avond en na de vermoeiende verplaatsing koos iedereen ervoor om de resterende nachtrust optimaal te benutten voor een zwaar programma op zaterdag.

Na een uitgebreid ontbijt konden de jongens voor de eerste keer het parket op van een gloednieuwe hal. Deze hal is een onderdeel van het Duits Olympisch complex. Nationale junior- en seniorteams van verschillende sporten trainen hier in voorbereiding op EK, WK, OS,...

h1 Berlin

 

Er werd 2u getraind op 2 velden alvorens een gezonde en lichte lunch te nuttigen. De spelers hebben 2 uur platte rust verdiend om de benen op te laden voor een namiddagwedstrijd tegen de Duitse U20 beloften. Er werd 4-1 verloren in een evenwichtige partij. Er zit heel wat talent in de duitse groep die onlangs nog onze belgische beloften verslagen hadden.

Na het avondmaal vertrok de groep het centrum van Berlijn in ter ontspanning...

Zondag stond er een korte ochtendloop op het programma alvorens een 2e oefenpartij tegen deze duitse beloften, die nu wel gewonnen werd met 3-1. Om 15u kon iedereen weer huiswaarts keren met weer een pak ervaring als bagage!

Nieuwe Sponsors

Go to top