Het seizoen mag dan wel gedaan zijn en de beachvolley tornooien trekken de wekelijkse aandacht, ondertussen is het achter de schermen voor teammanagers en trainers en begeiders keihard timmeren aan de ploegen voor volgend seizoen. Zo bereikte ons vandaag het heugelijke nieuws via Rudi Brison (team manager Heren 1) dat volgend seizoen Thomas Bisaerts zal aantreden in Amigos kleuren.

Thomas Bisaerts

Thomas 1m87 en 19 jaar heeft zijn jeugdopleiding nog gedeeltelijk afgewerkt bij Amigos Zoersel. NA een omzwerving bij de volleybalschool en VDK-Gent mogen wij Thomas terug verwelkomen in de Amigos Arena. De gedrevenheid van dit jonge talent past volledig in onze onze visie om voornamelijk met talenten van eigen bodem te werken. 

Wij wensen Thomas dan ook veel succes toe en we zijn er van overtuigd dat hij snel in onze jonge groep zal geintegreerd zijn. 

Welkom Thomas !

Eveneens bekendgemaakt vandaag zijn de eerste wedstrijden voor de beker van België, hierbij zullen onze Dames in 1/8 ste finale aantreden tegen Datavoc deze wedstrijd zal ergens doorgaan op 19-20 okt. Bij winst wacht Hermes Oostende voor de kwart finale. De Heren krijgen het bezoek van Menen en Heren 2 mag op trip naar Thimister. (voor laatste 2 wedstrijden data nog te bepalen)

 

Nieuwe Sponsors

Go to top