Vorige dinsdag in de heenwedstrijd van de beker van Belgiƫ verkochten onze dames hun vel zeer fel tegen Asterix Kieldrecht en nu voor de competitie kregen zij weeral een zware topper voorgeschoteld.

Amigos startte zeer oppurtuun aan deze wedstrijd en leidde de dans tot 15-15, maar een iets verbetener Charleroi nam deze leiding over en onder meer door een sterke Stanic kaapte Charleroi deze set weg met 25-22.

In de 2e set gingen beide ploegen nek aan nek de finale in, maar bij 14-14 was het nu Donika , die het verschil maakte en een 20-16 op de bordjes kon zetten, waardoor Charleroi probleemloos de set won met 25-18.

In de derde set verving coach Ivo Evy door Britt, maar het spelbeeld bleef hetzelfde van twee ploegen, die mekaar waard waren. Eerst bij 16-17 konden onze dames een kleine voorsprong bemachtigen, die toch nog geneutraliseerd werd bij 23-23.Twee stevige aanvallen van Leen en Ines bezorgden ons de eerste setwinst met 24-26.

Ook de vierde set was er weer eentje waarbij de stand steeds in evenwicht bleef tot 22-22. Nu waren het Lies en Evelien die de zaak forceerden en met een foute service van Charleroi haalden we set 4 binnen met 23-25.

De tie-break zou beslissen en weer gaven beide ploegen niets weg en bij 10-12 voor ons leek een stunt in de maak, maar enkele onnodige fouten bij ons leverden uiteindelijk Charleroi de zege op na een match van effectief 2u06 spelen.

Spijtig want er zat meer in, maar alles bijeen toch nog een puntje verzameld na een 2-0 achterstand. Volgende zaterdag weer tegen Kieldrecht, misschien sleuren we daar een golden set uit de brand.Bijna stunt op CharleroiBijna stunt op Charleroi