Met de tocht naar Flamingo's Heidesmash Nijlen wachtte ons geen zacht gekookt eitje, bovendien had de in 2e divisie spelende thuisploeg nog telkens een voorgift van 6 punten.

Na het debacle van zaterdagavond startte coach Ivo toch met Joke, Evy, Britt, Cathérine, Tatiana, Leen en libero Lise. De stand evolueerde van 8-1, naar 16-12 tot 20-20. Toen begaf een moedig en vrank spelend Nijlen onder de services van Tatiana en een kill-blok van Leen. 22-25.

In set 2 was het weer wachten tot bij 21-21 om Nijlen onderuit te krijgen. Nu bracht de dubbele wissel met Marij en Ruth de volle buit binnen bij 21-25.

Voor Nijlen was de derde set er ééntje teveel, reeds bij 9-9 was de voorgift teniet gedaan en een veel meer ontspannend  spelend Amigos liet er geen gras meer over groeien. Onze dames duwden de thuisploeg in verdediging en hielden hen daar, vooral Leen serveerde de ganse match beheerst, zodat Joke het laatste puntje met een uiterst fijn plaatsballetje kon verzilveren.

Nu drie weken rust om alles weer op één lijn te krijgen met enkele oefenwedstrijden onder andere op do 3/11 op Blaasveld, op do 10/11 in Barbar en op vrij 11/11 in Smash Turnhout , zodat  we opgeladen op zondag 20/11 weer naar Oudegem kunnen reizen.