De start van de Liga-A competitie kondigde zich voor onze dames-A aan als een loodzware opdracht. De tegenstander was niemand minder dan de regerende bekerwinnaar én landskampioen Asterix Avo Beveren.

Het nieuwe Amigos was niet onder de indruk en trok het positieve van de voorbereidingswedstrijden door in de eerste set, wat resulteerde in  een verdiende setwinst met 25-21. Het leek een wake-up call voor Asterix want zij stoomden door naar 11-25 en 21-25 winst in set 2 en 3.

Onze Dames hingen echter niet in de touwen, enkele bijsturingen en een niet aflatende strijdlust deed Amigos de vierde set thuis houden met 25-23.  De Arena bereikte stilaan zijn kookpunt en alle Amigos-harten geloofden weer in een stunt.  In de Tie-break liepen onze dames enkele punten uit maar Asterix knokte zich terug in de wedstrijd.  In een bloedstollend slot werd de eerste overwinning van het seizoen over de eindmeet getrokken (15-13).

B Strong

Een prachtprestatie van onze Speelsters en Technische Staf onder leiding van Jeroen Rymen .

Een groot supporterslegioen vulde de Arena en gaf onze dames een extra boost. Wees er ook de volgende wedstrijden bij en schreeuw ons team naar nog meer bijzondere sportieve prestaties . 

En  Amigos zou Amigos niet zijn als dit niet werd afgesloten met een spetterend feestje in de kantine.

Dat smaakt naar meer.

Nieuwe Sponsors

Go to top