Na de schitterende winst vorige week in de Arenehal tegen de Antwerp ladies kregen onze Dames de nummer 5, Charleroi, op bezoek. Uit de heenwedstrijd hadden we al genoteerd dat dit een heel solide en efficient team was, maar Jeroen en Marlies hadden onze ladies goed voorbereid. Charleroi starte sterk aan de eerste set en onze troepen waren op achtervolgen aangewezen, op het einde van de set werd het alsnog vrij spannen maar met 24-26 op de bordjes ging de set naar Charleroi. Onze Dames starten verschroeiend aan de tweede set en de Waalse dolfijntjes leken wel te verzuipen onder de opslagdruk van toch wel voornamelijk Tara Lauwers die over de hele wedstrijd maar liefst 33 serve's voor haar rekening nam waaronder 6 aces. "Te makkelijk" is nooit en de Dauphines slaagden er nog in de achterstand te reduceren maar het mocht niet baten, de 1-1 stond op de bordjes.

Zelfde verhaal in set 3, sterke start van onze Amiga's en een terugkerend Charleroi. Lotte duidelijk geviseerd bij de opslagen en zowaar een "oef, eindelijk" toen Jana even in het schietkraam mocht gaan staan. :-) . Waar voor hun geld voor de opgekomen supporters met een 5de set. Dauphnines begon heel sterk aan deze set maar na de wissel waren het uiteindelijk onze Dames die de buit konden binnenhalen met he kleinste verschil. Nagelbijten dus ....

banner

Uiteindelijk stond een mooie 3-2 (24-26,25-17,25-21,17-25,15-13) op het scorebord en noteerden we uit de statistieken nog dat Tara en Helene 11 aces lieten optekenen, dat Lotte naast 40 recepties ook nog eens de helft punten scoorde.  En heel sterk van de ganse ploeg dat uit 104 opslagen er minder dan 10 % missers waren. TopJob werk Dames ! Volgende week naar As en daar deze stunt nog eens overdoen ? 

Nieuwe Sponsors

Go to top