Na de nederlaag van zaterdag tegen Gent zijn onze Dames 1 er goed in geslaagd zichzelf terug op te laden om de strijd aan te gaan met VC Oudegem. De opgekomen supporters konden deze maal wel een pak vechtlust en gretigheid te zien, waardoor Amigos er vrij snel in slaagde om de eerste set binnen te halen. We noteren hier vooral de opslagdruk van setter Tara Lauwers die enkele leuke reeksjes heeft neergezet.

Foto's wedstrijd D1-VC Oudegem

In set 2 bleven onze Dames moedig strijden en was setwinst het gevolg. Met 2-0 op het bord werd het tijd voor coach Sacha Coulberg om zijn troepen te herschikken, de libero bleef op de huppelhoek met betere recepties tot gevolg. Oudegem kon deze set met een minimaal punten verschil binnen halen. Stond het doem scenario van Oostende terug op het programma ??? Antwoord van de onfortuinlijke Marij die noodgedwongen aan de kant moest blijven : "NEEN ! We winnen want ik ben niet zenuwachtig" :-)  ... Zo geschiede het ook. Set 4 werd door onze Dames terug gewonnen met als resultaat de welverdiende 3 punten.

Play-offs zijn nog geen zekerheid, maar nu wel echt dichtbij, uitkijken dus naar het rechtstreekse duel tussen Tongeren en Barbar vanavond !

Nieuwe Sponsors

Go to top