Eredivisie Dames

Richa Michelbeke – GEA Happel Amigos  0-3  (25-21, 25-22 en 25-18 )

Amigos startte met dezelfde opstelling als in de laatste thuiswedstrijd, maar was direct verplicht te achtervolgen en dat verliep niet zoals gewild. In vele opzichten leek er een speelster meer op het terrein te staan bij Michelbeke met Ines Sylverans als absolute uitblinkster. Hoe ook onze dames probeerden, Richa wist bijna steeds een antwoord  op onze aanvallen. Telkens als de situatie uitzichtloos was, kwam Amigos sterk opzetten om toch nog een eervol resultaat op de bordjes te zetten.

In de tweede set speelde zich hetzelfde scenario af, maar onze remonte onder leiding van een ingekomen Tine werd ditmaal abrupt afgebroken bij 23-22 door een al of niet vermeende netfout. Zeer bizar!!!!  Vorige week reeds kreeg Jo Healy  een kansje, maar ook deze maal liet zij haar mogelijkheden bewonderen en bewees haar meerwaarde in het achterveld. Ook Catherine Bonte kwam nog in en probeerde het onmogelijke, maar helaas.

De derde set verliep iets meer evenwichtig, maar onze dames moesten toch weer hun meerderen erkennen in de Michelbeekse dames en onder het toeziend en goedkeurend oog van Herman De Croo namen zij weer zelfbewust de leiding. Amigos ging nog in de clinch met de scheidsrechters en kreeg lik op stuk.

Jammer, we hadden onze start perfect kunnen uitbouwen, maar stuitten op een te sterk Richa. 


 

Nieuwe Sponsors

Go to top