De dames van GEA Happel Amigos hebben ditmaal een gave prestatie geleverd op het veld van M-Siks Blaasveld. Blijkbaar is moneytime Amigostime, want nu woensdag spelen zij in Michelbeke voor een plaats in de 1/2 finale van de beker van Belgiƫ. Bij winst ontmoeten zij dan Asterix Kieldrecht.

Amigos startte met een ace van Marij en dit zette onmiddellijk de lijn van de ganse wedstrijd. Hoewel M-Siks zich in het begin niet liet wegzetten en de score steeds een lichte voorsprong aangaf voor onze dames, konden Evy en Ines toch een beslissende kloof slaan voor nog een ruime 20-25 stand.

Ook in de volgende set was er bij de eerste time-out een 4-8 voorsprong bij ons. Nu scoorde Leen ontzettend gemakkelijk en dit leverde een niet te overbruggen voorsprong van 16-10. Met Marij in de rol van afwerkster en weer Leen kwamen we uit op 16-25.

In de derde set startte Blaasveld het sterkst, maar we waren gewaarschuwd. Onder impuls van hun sportieve supporters kan M-Siks steeds wat meer, maar nu onder leiding van een sterk serverende Ines was de voorsprong vlug ingehaald en vanaf 10-10 stevende onze bende probleemloos naar de eindelijke set- en matchwinst. Met de inbreng van Tine bracht coach Ivo nog meer verdedigende kracht in het terrein, maar ook aanvallend deed zij haar duit in het zakje en bracht zij met een meesterlijke slag Amigos naar 17-24 en uiteindelijk de setzege bij 17-25.

2e gave prestatie achter elkaar, here we are!!!

Nieuwe Sponsors

Go to top