Wat werd aangekondigd als een te duchten uitmatch, was het minste wat men kon zeggen. VC Oudegem onder de bezielende leiding van coach Sacha Koulberg startte ongemeen sterk , maar de Amigosmeiden lieten zich niet intimederen. 8-7 bij de eerste opgelegde onderbreking, maar bij 9-8 liet Amigos  de teugels even los en de Oudegemse meisjes maakten daar gretig gebruik van om een eerste kloofje te slaan bij 15-11 en dan gaf Lore Gillis nog een serie services ten beste, waar Amigos de nodige last mee had. Iets te gemakkelijk klom Oudegem dan naar een 25-15.

Coach Ivo startte de 2e set met Britt in de basis ten nadele van kapitein Evy. Onze receptie hield nu langer en beter stand, waardoor Amigos  steeds de leiding had en zelfs een 12-17 voorsprong bijeenspeelde. Oudegem kwam nog sterk terug maar met de gevatte inbreng van Tine bleef Amigos overeind en vandaar een nipte setwinst met 22-25.

Tijdens de derde set bleven de twee ploegen aan elkaar gewaagd tot 15-15. Enkele aarzelingen van onze dames gaven de Oudegemse meisjes weer vleugels en van   21-17 ging de stand naar 25-20.

Zelfde beeld in de 4e set, waar nu Evelien De Mulder de plaats innam van Sofie. En weer vocht Amigos voor wat het waard was en weer een gelijke stand bij 15-15 en weer Lore Gillis, die vanop de servicelijn ons in verlegenheid bracht. Amigos moest de wet van de sterkste ondergaan en de set werd afgesloten bij 25-19.

Niet zo'n slechte wedstrijd van onze dames, maar niet genoeg voor een  broodnodige puntenwinst. Volgende week wordt het moneytime tegen Smash.

Nieuwe Sponsors

Go to top