In Booischot bereikte ons het bericht dat de heren duidelijk afstand genomen hadden van reeksgenoot Herenthout met 25-21, 25-12 en 25-18, waardoor er weer een thuiswedstrijd volgt in de beker maar nu tegen Knack Roeselare, dat op zelfde wijze dit weekend Precura Antwerpen afroste met 11-25, 18-25 en 10-25. Voor de jongens van Etienne De Buck nu de uitdaging om beter te doen.

Ook de dames bekeren verder door hun duidelijke winst tegen een moedig strijdend Mendo Booischot. Van in het begin van de 1e set had Amigos de leiding met Joke als setter en gaf deze niet meer af, hoewel Mendo met zwaar servicewerk trachtte bij te blijven.

In de 2e set pakte Mendo weer uit met enkele verrassende opslagen en dit bracht hen tot 7-7, maar Amigos herpakte zich terdege en ook de inbreng van Marij aan het net was duidelijk beslissend alsook door het stevig aanvalswerk van een duidelijk in haar sas zijnde Lies Eykens.

Amigos nam in de laatste set  van in het begin de leiding en nu was het Ines Sylverans om met een reeks van zo'n 10-tal opslagpunten de aandacht op haar te vestigen. Evelien De Mulder ingekomen voor Sofie mocht met een hoog technische omloopbal de wedstrijd beëindigen.

Volgende bekermatch, reeds 1/4 finale,   gaat door met heen en terugwedstrijd tegen de winnaar van VC Mortsel-Richa Michelbeke.

Nieuwe Sponsors

Go to top