Coach Ivo gaf terug het vertrouwen aan de gekende basiszes, wat resulteerde in een blitzstart van onze dames. Jammer genoeg kwamen enkele te mijden fouten weer roet in ons toch te karige eten werpen. Een zeer sterke Sonja Stanic bracht Charleroi weer op gelijke hoogte en toch leidden onze dames nog met 16-14 in de eerste set. Charleroi schakelde een versnelling hoger en nam alzo de leiding. Met de inbreng van Tine en Britt nam de spanning weer toe , maar moesten onze dames toch het onderspit delven met 25-22.

In de 2e en de 3e set bleven onze dames vechten voor wat zij waard waren, maar dit was gisteren duidelijk te weinig om het weer buitenlands getinte Charleroi in verlegenheid te brengen. Kapitein Hanne De Haes begon de wedstrijd meer en meer naar hand te zetten, gesteund door een zeer sterke libero en setter. De weerstand van onze Amigas brokkelde stelselmatig verder af, wat resulteerde in een 25-20 en 25-18.

Tijd nu om even na te denken en er weer voluit voor te gaan volgende week in de bekerwedstrijden tegen Mendo Booischot en zondag tegen en in Oxaco.

{besps}D1-Dauphines{/besps}

Nieuwe Sponsors

Go to top