Onze dames startten alleszins beter dan de aangekondigde LED-boarding. Met gerichte services en stevig receptiewerk konden zij geregeld de Richa-meisjes weg van het net duwen en aanvallend konden Ines en Lies naar believen scoren. Ook in de 2e set leek alles perfect te verlopen, maar Richa begon zowaar beter in de wedstrijd te komen, maar toch kon Amigos verdiend uitmaken. 25-19 en 25-21.

 

In de derde set gooide de Richa -coach het over een andere boeg, maar Amigos reageerde perfect en kreeg zelfs een 21-17 voorsprong op de bordjes. Wedstrijd gedaan dus, niets is minder waar bij het damesvolleybal. Ellen Verheyden en haar maatjes namen Amigos in de tang en wonnen haast miraculeus deze set met 22/25.

 

Ook in de vierde set was Amigos niet in staat te reageren tegen een sterk serverend Richa en ondergingen de wet van de sterksten met 19/25. In een bloedstollende 5e set met amper een verschil in punten kreeg Amigos een eerste matchbal bij 14/13, maar die werd geneutraliseerd. Uiteindelijk bij 17/15 was de wedstrijd gespeeld en werd de eerste zege een feit.Hard gevochten, uitstekende mentaliteit bij beide ploegen, het gaat een helse competitie worden.

Ondertussen was de LED-boarding ook een feit, zodat uiteindelijk alles perfect verliep. Ook onze heren1 op verplaatsing naar Zonhoven brachtten de punten terug mee naar huis (0-3) en met de intrede van die gladiatoren in onze Arena was het weeral feest op het schoon verdiep.

 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top