Buiten de regen en de vele harde windstoten viel er ook nog wat sportiefs te beleven in Middelkerke. Onmiddellijk al moesten Patrick en Mathias Blondeel het opnemen tegen Evert Theunen en Maxim Van Haesendonck en wonnen deze match met 18/21. Nadien moesten zij het afleggen tegen het duo Hamelrijckx-Franchimont met 21/17 en in hun laatste wedstrijd tegen het duo Tuerlinckx- Van Hirtum ondergingen zij de wet van de sterkste, maar verloren wel eervol met 21/18.

Na hun eerste verlies herpakten  Evert en zijn maatje Maxim zich tegen het duo Mulier-Devriese met 21/18, nadien versloegen zij het duo Schuurman-Claessens met 21/17 en eindigden op de 29e plaats na verlies tegen het Nederlandse duo Rothfusz-Van Zwieten met 12/21. Toch een zeer behoorlijke prestatie.

Zondag startte het tornooi weer met de nodige regenval, maar tegen de middag was het heerlijk vertoeven op het strand onder een meer dan behoorlijk zonnetje.

Oscar Nuijten gekoppeld aan Dries Hoeyberghs startten met verlies tegen het duo Rothfusz- Van Zwieten met 15/21 en moesten dan tegen het sterke duo Baeck-Van Assche  ook de nederlaag in de ogen zien met 26/29 en eindigden 17e.

Tim Van de Wielle( vriend van Britt Thielemans) gekoppeld aan Seppe Baetens hadden ook een speciaal circuit en eindigden 9e na verlies tegen de broers Deroey met 25/28, die op hun beurt 3e werden.

Rest ons nog het duo Britt en Elien, reeds voor de zoveelste keer rechtstreeks geplaatst op zondag. Zij startten excellent tegen het duo Hanne De Haes-Lise De Valkeneer met 23/20 winst. Vervolgens kregen zij het duo Fien Callens-Karo Verstrepen voorgeschoteld, maar verloren nipt met 32/35. Een match die zij eigenlijk even goed hadden kunnen winnen, mits wat meer aanvalskracht. Ook in de laatste hoop-wedstrijd tegen het duo Albert-Huyst ondergingen zij weer de match en verloren op een gelijkaardige manier met 22/25. Hier zat duidelijk meer in.

Ook opmerkelijk was de prestatie van het duo Ewa Piatkowska en Kim Lieckens, die dit tornooi meer dan verdiend wonnen.

Volgende week laatste tornooi in Leuven op het Ladeuzeplein. Iedereen welkom.

Nieuwe Sponsors

Go to top