Heel wat mooi Amigos-volk te Kortrijk en onder een stralend zonnetje begonnen Sofie en Evelien aan hun tornooi, maar moesten helaas heel vlug het tornooi verlaten na 2 opeenvolgende maar toch te mijden nederlagen.

Patrick en Matthias Blondeel speelden een erg mooie derde partij tegen Jan Verrelst-Jeroen Balduyck, maar verloren nipt met 23-26 en dat betekende zodoende ook hun einde te Kortrijk.

Het succesduo bij uitstek op dit moment: Joris Relecom en Oscar Nuytten konden zich eigenlijk gemakkelijk plaatsen na slechts 1 nederlaag voor de zondag.

Hierin begonnen zij sterk met winst, maar verloren nadien genadeloos tegen het sterke duo Urnaut-Baetens. Nadien werden zij in de derde ronde van de losersronde tegen Douwen-Adriaenssens eruit gebonjourd en eindigden meer dan verdiend op een mooie 9e plaats met 24 deelnemers.

Dan rest ons nog het damesduo Britt en Elien. Zij begonnen sterk tegen Janneke Ernste-Laura Mählmann, maar verloren helaas weer tegen de Beken-sisters. Nadien kenden zij een wervelstart tegen het duo Ewa Piatkowska-Kim Lieckens, maar deze twee dieseltjes vertrokken na zelfs een 17-11 achterstand toch aan de voorsprong te knabbelen om met 30/27 te winnen . Erg jammer, want er zat dit weekend wel meer in.

Volgende ontmoeting in Sint-Niklaas in het weekend van 23-24/06 om voor onze Amigos te supporteren.

Nieuwe Sponsors

Go to top