Onze Amigos-beachers waren dit weekend in het Henegouwse Frasnes niet aan het feest. Niettemin volgt er hier een kort relaas van hun prestaties, die zaterdag nog wel onder een stralend zonnetje plaats hadden.

Sofie De Vleesschauwer gekoppeld aan Evelien Praet startten met een nipte winst tegen Lucie Tison- Ruth Denaeyer, kenden nadien een verliesmatch tegen Sandy De Neef- Nele Adriaenssen, wonnen weer tegen Charlotte Van Hoorde-Emily Van Renterghem, maar moesten toch het tornooi verlaten na hun 2e nederlaag tegen het duo Renee Verhulst-Sarah Degryse.

alt

Ook het familieduo Patrick en Matthias Blondeel hadden het niet onder de markt en moesten na 2 nederlagen het tornooi verlaten. Winnende teams waren Pieter Van Durme- Jonathan Van Kerckhove en Willem en Len De Nys.

Britt Thielemans en Elien Van Asch startten dramatisch tegen Ewa Piatkowska-Kim Lieckens, maar herstelden zich tegen Nymphe Verrelst-Eline David. In de derde match van de dag konden zij niet zegevieren tegen de Beken-sisters, Ilke en Joke en hierdoor strandden zij op een 7e plaats.

Volgende week is circuit in Kortrijk op de Grote Markt.

Nieuwe Sponsors

Go to top