Ook dit jaar zijn er weer enkelen uit de Amigosfamilie, die hun kans willen wagen tijdens het nieuwe kampioenschap.

Bij de dames startte Sofie De Vleesschouwer met Evelien Praet, speelde zelfs 4 wedstrijden maar moest met 2 verlieswedstrijden de loodwarme arena verlaten, echter toch met opgeheven hoofd. Volgende maal moet het lukken de eindaffiche te bereiken.

Ook Britt Thielemans, weer gekoppeld aan soul-mate Evelien Van Asch, moesten de kwalificaties spelen en bovendien door het nipte verlies tegen Gravensteijn- Zwijsen, ook nog proberen door te stoten via de loosers-pool. Deze opdracht werd echter tot een goed einde gebracht, zodat ze morgen weer van de partij zijn en mogen beginnen tegen Gravesteijn- Zwijsen. Misschien revanche!

Ook bij de heren waren we actief met Robin Blondeel, gekoppeld aan Maxim Van Haesendonck. Ook zij overleefden de kwalificaties niet, alhoewel zij toch wonnen van Wim Eennaes en Kristof Proost.

Beter ging het het duo Joris Relecom- Oscar Nuijtten af. Zij kenden slechts één verliesmatch en mogen dus ook voor morgen present aantekenen met een openingsspel tegen Jo Coenen- Thibault Vermeeren.

Gent, Sint Pietersplein.

Nieuwe Sponsors

Go to top