Na het iets mindere voorbije seizoen,vooral gekend door de vele kwetsuren, was het een immense uitdaging voor Claude en Ivo om voor volgende volleycampagne weer een combatitieve ploeg samen te stellen, zeker daar sterkhoudster Tatiana ons veilige nest verlaat voor Michelbeke, Catherine gaat dan haar tenten in Blaasveld opslaan, Vicky zoekt andere uitdagingen in het buitenland en Ruth haar contract werd niet verlengd. Zo te zien een hele aderlating, maar toch denken we volgend speeljaar weer mee te doen voor de play-offs, die zullen gespeeld worden met de zes hoogst geplaatste teams, de overige vier spelen dan de play-downs.

Wat staat daar tegenover? Vooreerst kwam Ines Sylverans over van Michelbeke. Deze 28-jarige hoekspeelster was jarenlang één der smaakmaaksters van Richa en heel dikwijls een kwelduivel voor onze ploeg. Hopelijk verloopt haar integratie heel vlot, maar dat laat geen twijfel voor deze vlotte Kempenmeid.alt

Niet minder belangrijk voor onze ploeg kwam ook Lies Eyckens over van Smash Oud- Turnhout en deze nog steeds jonge maar reeds zeer ervaren hardmepster, speelde reeds voor Zandhoven en Kieldrecht. Zij moet samen met Ines voor de nodige aanvallende impulsies zorgen en daar wordt zeker niet aan getwijfeld.

alt

Door onze goede Wase contacten konden we eveneens twee zeer getalenteerde jonge speelsters aan onze ploeg toevoegen. Beiden trainden bij VC Temse en hebben nog een geweldige groeimarge, zodat zij niet alleen een wissel op de toekomst zijn maar reeds met gerust geweten kunnen opgesteld worden. Evelien De Meulder is een zeer atletische middenspeelster en Anna Byrska, van Poolse origine en twee jaar geleden spelend in de tweede Poolse reeks, een technische fijne hoekaanvalster.

altEvelien

altAnna

Al dit nieuwe geweld is reeds op donderdag 3/05 om 20h30 te bewonderen samen met de blijvende sterkhouders van vorig seizoen, als we een oefenwedstrijd spelen tegen het Amerikaanse team.

Tine, Evy, Britt, Leen, Sophie, Lise en Joke zullen er zeker zijn op de afspraak en in afwachting voor de weer fitte Marij kan men reeds gaan dromen van de nieuwe competitie.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top