Dames 1- M-Siks Blaasveld  1-3

Alhoewel onze dames torenhoog favoriet waren in deze finale( tweemaal gewonnen in de competitie) startte Blaasveld met een stevig service-offensief, dat onmiddellijk resulteerde in een verdiende voorsprong. Hoe Leen en Ruth probeerden de meubelen nog te redden, niets kon Lynn Pauwels en haar medespeelsters van een eerste setwinst met 17-25 houden.

In de 2e set herpakten de Amigas zich enigszins en leidden voortdurend tot 21-21, maar Amigos herviel voor de zoveelste keer dit seizoen in een reeks te mijden foutjes met als resultaat weer 23-25 aan hun broek.

Coach Ivo wisselde een bleke Palmer door supersub Britt en dit gaf toch een ander, meer enthousiast spelbeeld. Amigos hervond zijn draai en alle aanvalsters scoorden weer zoals het hoort. Eindstand 25-20.

De vierde set was een gelijkopgaand spelletje met wisselende kansen, maar toch ontbrak het bij Amigos aan de winning mood of zeker aan de nodige agressiviteit om een veilige voorsprong bijeen te spelen. Bij 22-22 was nog alles mogelijk, maar weer bepaalden onnauwkeurigheden van onze dames de uitslag 23-25.

Spijtig voor de meisjes die ons gaan verlaten (Tatiana, Vicky en Catherine), maar in deze finale was M-Siks de betere ploeg en daar was weinig op aan te merken.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top