We betreuren het enigszins of de minuut stilte voor de wedstrijd voor de slachtoffers van de bewogen reis uit Zwitserland wel de juiste inspiratiebron was, want deze wedstrijd startte met een enorme foutenlast aan beide zijden van het net en dit bleef ook gedurende de ganse match als een rouwdeken over het speelveld hangen.

In de eerste set volstond het voor Amigos om bij een stand van 20-19 eventjes op de gaspedaal te duwen om nog een comfortabele 25-21 bijeen te spelen.

Zelfde scenario in deze tweede set, het aanvalsgeweld van Ruth, Vicky en Leen overspeelde toch de grote foutenlast en bezorgde Amigos de setwinst met 25-19.

De derde set was er eentje om vlug te vergeten, hoewel Amigos geregeld de kans had om de wedstrijd definitief naar haar hand te zetten, bleef de enorme foutenlast de enige goede intenties werkelijk de kop in te drukken. Amigos slaagde er wel om de kleine voorsprong steeds weg te werken maar een dapper strijdend De Haan ging verdiend met de setwinst lopen met 25-27.

Hadden onze meisjes het eindelijk begrepen of was De Haan een beetje minder bij de les, de Amigas liepen vrij vlot uit tot een veilige 16-10. Wedstrijd gespeeld dus, maar enkele onnodige fouten bij Amigos brachtten de kustmeisjes steeds dichterbij. Gelukkig kon Amigos de set winnend afsluiten bij 25-23 en zodoende kapitein Tatiana in haar laatste thuiswedstrijd toch de zege aanbieden.

Volgende week laatste wedstrijd op het reeds veroordeelde Haasrode Leuven. Misschien sluiten we daar dan ook winnend deze toch wel een beetje teleurstellende campagne af, alvorens ons te focussen op de finale van de beker van Antwerpen tegen reeksgenoot M-Siks Blaasveld. 

Nieuwe Sponsors

Go to top