Sowieso is de verplaatsing naar Michelbeke absoluut geen sinecure, bovendien zijn de Richa-meisjes aan een indrukwekkende serie overwinningen bezig en is de golf kleine kwetsuurtjes bij Amigos stilaan maar zeker flink wat roet in het eten aan het strooien.

Onze dames hadden het traditioneel erg moeilijk om in de eerste set in het gewenste ritme te komen en daar maakte Richa dankbaar gebruik van om een praktisch onoverbrugbare voorsprong bijeen te spelen. Nochtans kwamen onze dames nog sterk opzetten maar sneuvelden bij een 25-18 stand.

In de tweede set bleef het maar aanmodderen, onze dames bleven de te vermijden foutjes opstapelen zodat de Michelbeeksen een vrijgeleide naar de setwinst kregen met 25-17.

Ook in de derde set leek Michelbeke riant naar de setwinst te gaan, maar wat stilaan er zat aan te komen :Tine werd in de strijd gegooid als spelverdeelster en wonder oh wonder Amigos hervond zijn draai. Er werd terug steviger aangevallen en eindelijk zagen we de ware aard van de Amigos meisjes. Hoewel Michelbeke er alles aan deed om deze set ook te winnen, Amigos kon deze set toch binnenhalen met 23-25.

Even zag het er veel belovend uit als Tine ook gestart als spelverdeelster in de vierde set, begon met een ware ace maar Richa antwoordde gevat en plaatste onze dames weeral op achterstand. Ook de inbreng van Joke met enkele gevaarlijke services leverde te weinig op om aanspraak op deze set te kunnen maken. In de eindfase werden onze dames koud gepakt, waarvan enkele met te vermijden fouten. Vandaar de nare 25-20 stand.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Volleybalclub De Haan.

Nieuwe Sponsors

Go to top