Wie had gedacht dat de ontmoeting tegen en in VC Mortsel een hapklare brok zou worden, moet wel van een andere planeet komen. Niettemin startten onze meiden het best met een uitmuntende Vicky en Ruth, vlotte winst met 18-25.

VC Mortsel met een uitstekende Marijke Horn pakten de tweede set resoluut aan en onze meisjes moesten zich neerleggen bij het Mortselse geweld. 25-19.

De derde set was er één met veel vallen en opstaan, maar de Mortselse meisjes bleven op hun elan verder gaan en veroverden deze met 25-22.

Was dit een mokerslag voor ons? Wis en zeker, maar de gedrevenheid van Evy en de supermid Leen deden de wedstrijd kantelen. Amigos begon beter te spelen en Joke vond nu weer voldoende afspeelpunten om tot een 20-25 te komen.

De vijfde set moest nogmaals een winnaar aanduiden. Amigos begon best, maar bij een stand van 8-8 had Mortsel ons weer bijgebeend. In een beklijvend gevecht konden onze dames het pleit beslechten bij een 14-16 stand.

Vreugde alom, zeker met de overwinning tegen een sterk Mortsel maar ook om terug de finale te mogen spelen nu op Paasmaandag om 19.30 in de Technicohal te Turnhout.

Een weekend met 2 zeges, je moet het toch maar doen.  

Nieuwe Sponsors

Go to top