Alhoewel in de geschreven pers onze dames torenhoog favoriet waren voor deze ontmoeting, mogen we de supporters niet vergeten die hun steentje bijdroegen om de dames naar de broodnodige winst te stuwen.

In de eerste set had Amigos voortdurend de leiding, maar het was toch Blaasveld die het best zicht had op de eerste setwinst bij een 22-23 stand, maar de koelbloedigheid van de Amigas met Leen aan service gaf de doodsteek. 25-23.

Amigos startte nu in de 2e set met iets minder stress en dat loonde. Ook de vele functionele wissels van coach Ivo brachtten hun steentje bij en een vlotte 25-19 was het eindresultaat met 2 onhoudbare services van Ruth.

Ook in de 3e set kwam Amigos het best uit de startblokken (5-1), maar M-Siks herstelde de stand en kon toch geen voorsprong nemen. Amigos bleef gedurende een hele tijd flirten met een kleine voorsprong, die ze uiteindelijk toch konden uitbouwen tot 23-19. Gedaan en over, eigenlijk niet want M-Siks vocht nog even terug maar Ruth sloeg als een volleerde bokser de tegenstreefsters werkelijk KO bij 25-22.

Dus een geruststellende uitslag voor de eindafrekening en nu morgen proberen de scalp van VC Mortsel te pakken in de 1/2 finale van de beker van Antwerpen om 18h00.

Nieuwe Sponsors

Go to top