Wie had gedacht dat Asterix na de recente bekerfinale in zak en as zou zitten, kwam bedrogen uit. Asterix startte vernietigend en bestookte de Amigos-receptie en voor iedereen goed wist waar men stond, was de score al 8-1. Na de opgelegde time-out kon Amigos af en toe tegenprikken en op enkele individuele nummertjes na bleek Asterix een maatje te sterk. Vandaar de zware 25-12.

In de 2e set ging Amigos iets meer ontspannen spelen en de receptie werd duidelijk wat beter, zodat Amigos tot 12-12 in het spoor van de kompetitieleider kon blijven. Teveel individuele fouten deden onze ploeg geen goed en hierdoor moest Amigos de rol lossen om te sneuvelen met 25-17.

Asterix kon zich in de derde set permitteren enkele reservespeelsters op te stellen en weer kon Amigos volgen tot ongeveer 10 puntjes, nadien begaf het mentale bij de Amigos-meisjes om eigenlijk roemloos te eindigen met 25-14.

Hopelijk kunnen onze meisjes de knop op het juiste moment omdraaien om de nodige punten nog te verzamelen om een verlengd verblijf in de ere-divisie te bestendigen.

Nieuwe Sponsors

Go to top