Deze wedstrijd startte coach Ivo met Tatiana en Leen in het midden en met Britt, Ruth en Evy op de hoeken, uiteraard stond Joke voor de spelverdeling en Lise voor het liberowerk.Onze kiné Roel had alle handen nodig om Ruth op te lappen wegens een pijnlijke schouder tijdens de opwarming, trouwens gans de wedstrijd stond hij Ruth bij met trek- en sleurwerk.

De eerste 2 setten liepen bijna identiek, maar Hermes was precies in alle onderdelen iets snediger, iets alerter met vooral Nymphe Verrelst en zeer zeker Anja Van Damme aan het kanon. Vandaar 2 maal 20-25.

In de derde set hernamen de Amigos-meisjes het best met een schitterende Evy Colman en een ijzersterke Britt Thielemans. Voeg daarbij het serietje services van Tine Verstraelen, ingekomen voor Ruth,en het beeld sloeg volledig om. Hermes begon bijzonder zwak te spelen en moest met 25-15 het onderspit delven.

Was Amigos nog in staat om ook de 4e set binnen te halen? In een erg spannende set bleef de stand bijna steeds in evenwicht, maar als Tatiana ook nog begon te scoren, waren de Amigas bijzonder blij met de volgende 25-21 setwinst.

In de tie-break begon Amigos het best met een 6-1 voorsprong na enig scheidsrechterlijk geharrewar. Hermes kwam terug tot 8-6 en alles leek naar een spannend einde te gaan, maar de ingekomen Vicky Palmer deed uiteindelijk waarvoor zij binnengehaald was, namelijk scoren en als Evy Colman haar ervaring liet bewonderen was de score toch 15-11 geworden.

Niet verwacht, maar zeker oververdiend voor de ganse ploeg.

Nieuwe Sponsors

Go to top