Gelukkig moeten we slechts éénmaal per seizoen naar Charleroi, spijtig is dan weer dat het een midweekmatch betreft.

Coach Ivo startte ditmaal met Sofie, Leen, Evy, Vicky, Ruth, Marij en libero Lise. Was Charleroi te sterk of vertrokken we met teveel respect, resultaat was dat onmiddellijk een 8-2 op de bordjes stond. Gaandeweg de set kwam Amigos beter te voorschijn, maar de gigantische kloof kon niet meer overbrugd worden. En knutselden onze dames dan toch een stevige aanval ineen dan stond er een megasterke Celine Laforge te verdedigen. 25-17

Hoewel Amigos in de 2e set meegetrokken werd door het niveau van Charleroi, kwam er een eind aan bij 9-9. Enkele foutjes bij ons leverde dadelijk een 13-9 voorsprong bij les Dauphinois en deze voorsprong liet ons precies ter plaatse trappelen. Eerst bij 19-13 vonden onze dames een antwoord op het aanvalsgeweld van Charleroi.Te laat dus en een stand van 25-18.

In de derde set liep Charleroi weer uit, maar onze dames repliceerden en bij 8-7 ging de eerste time-out. Toen begon onze receptie wat te haperen en Charleroi bleef maar scoren met een wel zeer sterke Hanne De Haes. Bij 23-14 kon Amigos nog wat tegenpruttelen , maar onvoldoende om een zware 25-17 te vermijden.

Niettegenstaande de verliescijfers moeten we toch noteren dat onze receptie in de eerste twee setten haast perfect was, dat de punten die we gescoord hebben zeker verdiend waren en dat bij momenten we toch ook mooie aanvallen in elkaar boksten. Hieruit zullen de dames ongetwijfeld de motivatie halen om volgende zaterdag alles te geven in de laatste thuiswedstrijd ooit in de ons zo vertrouwde GSA.

Nieuwe Sponsors

Go to top