Coach Ivo startte met de basiszes van de laatste weken en dit leverde zeker geen windeieren op. Alhoewel De Haan het best van start ging, bleef Ivo zijn manschappen bijsturen waar hij maar kon en dit leidde tot een beklijvende eindspurt waar onze Amigas het kalmst bleven. 24-26

In de 2e set bleven de bordjes in evenwicht tot 16-16, de meisjes van De Haan namen een kleine voorsprong maar konden die weer niet verzilveren. 24-26 voor onze dames.

De coach van De Haan husselde zijn opstelling in de 3e set wat doorheen en dit leidde onmiddellijk tot wat kattegespin bij de kustploeg. Eénmaal de Amigos-meisjes dit doorhadden, was er geen houden meer aan. Eindelijk draaide de aanvalsmolen als weleer en Joke reeds ingekomen in de 2 set, bleef nu ook haar aanvalsters perfect bedienen en dit gaf een riante 18-25 uitslag. Opvallend verschijnsel met de inbreng van Tine en Britt en Lise als libero, heeft Amigos nu een drietal magische verdedigers. Leuk om te zien. Ook de inbreng van Sofie was opmerkelijk met de laatste punten in de derde set.

Woensdag naar Charleroi en volgend weekend de uiterst belangrijke thuismatch tegen hekkensluiter Haasrode Leuven.We rekenen op heel veel supporters.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top