Amigos startte deze wedstrijd het best en liep onmiddellijk uit tot 12-6.Marij kon al haar aanvalsters blindelings aanspelen en met een sterk spelende Ruth stond er vrij snel 25-15 op de bordjes.

In de 2e set, met de inbreng van Ellen Verheyden, kwam er een sterker Richa aan de start.Nu had Richa ineens een 7-15 voorsprong, Amigos kwam terug in wedstrijd maar Richa bleef beheerst spelen . Vandaar 18-25

Amigos kwam moeizaam op dreef in de derde set en moest tot de laatste minuut zijn kleine voorsprong met hand en tand verdedigen. De gelukte inbreng van Joke Hoeyberghs, Marij had zich ernstig mistrapt,brachten Amigos tot 25-22.

Met Joke aan service had Amigos in de 4e set onmiddellijk 7-1 voorsprong.Maar weer door teveel onnauwkeurigheden en een zeer sterke Ines, nam Richa het commando weer over bij 16-17.Evy bracht Amigos terug tot 22-23, maar Richa maakte af bij 22-25.

Dus een beslissende tie-break, Richa startte weer het best en konden draaien bij 6-8 voorsprong.Leen ging dan aanvallend zo te keer, dat Richa moest afhaken en Ruth zette zelfverzekerd de 15-10 op de bordjes.

Nieuwe Sponsors

Go to top