Nooit één zonder twee zullen we maar zeggen. Zondagmorgen was de ganse ploeg reeds paraat om 9.45 om de nieuwe tegenstrever in de beker van Antwerpen te bekampen.Niet zo maar een klus, want VC Olen onder leiding van een gedreven Paul Daems, staat in de eerste provinciale op een mooie gedeelde eerste plaats.

Ivo startte met Marij,Vicky, Ruth, Tatiana, Britt, Leen en nu met Tine als libero.Niettegenstaande een sterke Tatiana en Ruth bleef VC Olen aan de leiding tot zowaar 19-19 en zullen we maar zeggen dat de ervaring dan zich liet gelden met een zuinige 23-25 winst.

In de 2e set werd Tatiana ook gewisseld voor Sophie, maar dit gaf geen enkel gevolg want bij 9-9 was de voorgift reeds weggewerkt en dan natuurlijk is het gemakkelijk ballen.En naarmate Tine meer in de wedstrijd kwam stond er geen maat meer op Amigos met een duidelijke 15-25.

In de derde set kwamen ook Joke en Cathérine hun kunnen laten zien, en hoewel het even stroef leek te gaan, bleek bij de eindspurt iedereen toch weer van de partij.Enkel Lise en Evy bleven de hele wedstrijd aan de kant, maar die speelden dan zaterdag weer een dijk van een wedstrijd.22-25

Leuke partij leuke tegenstrevers en dan nog tweemaal gewonnen dit weekend, we kunnen weer wat gemakkelijker ademen.

Nieuwe Sponsors

Go to top