Na het korte bekeravontuur tegen VDK Gent wachtte ons een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer Barbar.Deze  Brusselse formatie was zeker van plan haar vel duur te verkopen.Hoewel onze Amigas een kleine kloof hadden geslaagd bij 10-7, bleef Barbar onze vesting bestoken en bij 18-18 was alles te herdoen. Ook 24-24 verscheen op de bordjes, maar als een echte kapitein besloot Tatiana de set bij 26-24.

Amigos nam een blitzstart in de 2e set, maar kon deze niet blijven verzilveren. Zerlfde scenario als de eerste , maar nu kon Barbar bij 20-24 de set winnen met een meesterlijke aanval van uitblinkster Tomaszewska.

In de derde set lieten onze dames weer hun oren hangen en in minder dan 10 minuten stond er een onoverbrugbare voorsprong van 5-13 op het scorebord, zowel Charlotte Fortpied, als Popa en hogergenoemde Tomaszewska lieten onze dames alle kleuren van de regenboog zien. Leen Adams kwam dan in voor Sofie De Vleeschauwer om het tij nog te laten keren, maar verder dan 14-25 kwamen onze dames niet.

Dan maar een vierde set. Hier vertrok Amigos het best, maar bij 11-11 was Barbar langs zij gekomen. Bij onze dames steeg het niveau niet en de vele missers nekten ons met 21-25.

Spijtig maar aan deze nederlaag is nu niets meer te verhelpen, dus herpakken maar weer tegen bekertegenstrever VDK Gent.

Nieuwe Sponsors

Go to top