Juist tijdens het zonnigste weekend van het jaar moesten onze dames naar de koningin der badsteden voor hun eerste competitiewedstrijd. Was het de tropische hitte in de Mr V-arena of waren de Hermes-meisjes in een veel betere forme dan de onzen, het verdict na de wedstrijd was wel heel veel zeggend.

Ivo startte dit seizoen met Joke aan de pas, Tatiana

 en Sofie in de midden en Ruth,Evy en Vicky op de hoeken en Lise als libero

Na enkele zware services van Caro Verstrepen begon Hermes resoluut aan de wedstrijd met onmiddellijk een 6-1 voorsprong, bovendien bleef Anja Van Damme aanvallend een ware gesel voor onze meisjes en was alle tegenstand reeds weggespeeld bij de 2de time-out 16-10.Echter onder impuls van Evy Colman knokte Amigos zich terug in de wedstrijd om toch te sneuvelen bij 25-20.

Zelfde scenario in de 2de set,waarin een onzekere Vicky vervangen werd door lefgozer Britt en

weer onmiddellijk een 6-2 aan de broek, maar nu reageerde Amigos veel vlugger en bij 10-11 hadden we zowaar de leiding. Enkele vervelende Amigos-missers brachtten Hermes terug aan de leiding bij 16-12.Met Sofie  en enkele malen Ruth naderden we tot 21-20 en was alles weer mogelijk, maar die verduivelde domme fouten maakten er 25-21 van.

Ook de derde set bleven we in het zelfde bedje ziek, te gemakkelijk laten scoren door een volwassen spelend Hermes en te weinig eigen goed doordacht opbouwwerk bij de onzen leverden voor Hermes de enigste kans ter wereld om Amigos alle hoeken van het terrein te laten zien. Van 5-2 naar 13-7 over 22-10 om ten slotte nog een flauwe 25-15 te bekomen was echt geen goede prestatie, misschien is de bekerwedstrijd van dinsdag as tegen VDK Gent een goede afleiding om zaterdag ten volle voor de zege te gaan tegen nieuwkomer Barbar d'X-Elles. Je weet maar nooit maar het vel van de beer moet eerst geschoten worden!!!!!!

Nieuwe Sponsors

Go to top