Door het harde verlies van gisteren tegen Bayer Leverkusen waren onze dames enigszins uit koers geslagen voor de eerste plaats. Dus kwam het vandaag erop aan scherprechter te zijn in de confrontaties met de andere finalisten.

En wat niemand verwachtte, gebeurde toch. Onze dames lieten het beste van zichzelf zien tegen Terville en versloegen de Franse meisjes met 2-1 op een sensationele wijze.

In de laatste wedstrijd, een Vlaams onderonsje met Hermes Oostende, begonnen onze dames het best en wonnen de eerste set. Hermes nam weerwraak in de tweede en dus een derde set ging de uiteindelijke winnaar aanduiden. Met 15-13 werd nipt de maat genomen van de kustmeisjes, maar het belangrijkste was dat tijdens deze wedstrijd het spelniveau vrij goed was, dat de ploegsfeer opperbest is en dat als Ruth en Vicky binnenkort de draad weer opnemen we alles bijeen een toffe en wellicht wel een sterke ploeg op de been kunnen zetten.

Volgende zaterdag in onze eigen GSA een driehoekstornooi met Peelpush( denk aan Marloes) en het het bevriende Richa Michelbeke. Tot dan.

Nieuwe Sponsors

Go to top