Vrijdagavond werd er een oefenpot gespeeld tegen TAURUS, één der grootste clubs uit Nederland. Hun eerste ploeg promoveerde vorig seizoen naar de hoogste reeks en was dus een uitstekende sparringpartner voor onze meiden. Onze eerste twee setten waren van een te laag niveau, maar gaandeweg set drie en vier namen we de bovenhand en werd het nog een deugddoende 2-2.

Na een verkwikkende nachtrust in Ruth's paleisje werd er zaterdag een tornooi in Meijel gespeeld met Bayer Leverkusen, Alamania Aachen, Sliedrecht en het Peelpush van onder meer Marloesje.

Het ontbreken van Vicky( ondertussen hebben wij nieuws gehad dat haar broer overleden is), het niet kunnen spelen van Ruth(licht gekwetst) en Evy (beetje in de lappenmand) en het laattijdige aankomen van Cathérine(studieredenen) bleken toch een te grote handicap, maar zelfs dan vuurde Marij haar troepen nog aan tot grote daden alhoewel zij ook nog geruime tijd zal ontbreken. Tegen Peelpush werd het 2-0, ondanks de voorsprong die we hadden, tegen Aachen en Sliedrecht konden we telkens een setje op ons conto schrijven, enkel tegen Leverkusen moesten we zuiver de duimen leggen, maar toen was voor de meesten al het licht stilaan goed uit.

Niettemin een geslaagd weekend op een zeer hoog niveau, spijtig van het nieuws over Vicky's broer, maar Amigos kennende zullen we haar in dik en dun steunen en troosten.

Nieuwe Sponsors

Go to top