Voor de laatste wedstrijd van de huidige kompetitie tegen DV Hasselt was er ondanks het fantastische weertje nog heel wat supporters komen opdagen. Eveneens was het de laatste match van de Hasseltse meisjes in de eredivisie wegens stopzetten van de activiteiten aldaar.

Tot 10-10 in de eerste set bleven de bordjes in evenwicht, maar enkele missers van Hasselt gaven onze dames een kleine voorsprong, die tot het einde van de set kranig verdedigd werd. 25-21

In de tweede set begon Amigos iets feller en bij de eerste opgelegde time-out was er reeds een klein verschil 8-5. Hasselt bleef wel enthousiast meeballen, maar het kleine kloofje konden zij toch weer niet dichten en vandaar voor de tweede maal 25-21 op de bordjes.

Kapitein Evy gaf het goede voorbeeld en zorgde voor het eerste puntje van set drie. Haar mede-gezellen volgden haar goede intenties en Amigos stormde door naar 12-6. Bij een stand van 19-13 oordeelde coach Ivo dat iedereen mocht opdraven en met Marijke en Marloes was heel de bank op het terrein. Enkele slordigheden aan onze kant bezorgden Hasselt nog een  21-19 stand, maar verder dan dit ging het Limburgse liedje niet en weer 25-21 als afsluiter.

De Hasseltse supporters brachten nog een dankwoordje aan hun speelsters, die voor hun inzet geprezen werden en spontaan een daverend applaus ten berde kregen van onze eigen sympatisanten. Sport kan dan toch ook nog positieve emoties ontlokken. Mooi zo.

 

Nu nog de finale van de beker van Antwerpen spelen tegen VC Mortsel, niet zo maar een klus, wetende dat heel wat van hun speelsters bij ons nog de dienst uitmaakten. Afspraak op paaszaterdag in sporthal Technico.

Nieuwe Sponsors

Go to top