Heel wat werk voor Marijke Horn om Amigos opgelapt en opgetapet te krijgen, maar zo haal je wel voldoening aan je werk. Zodoende kon Ivo starten met zijn meest ideale ploeg voorradig.

Amigos startte knap met een 0-3, maar aan de eerste time-out wezen de bordjes 8-7 aan. Hermes stoomde door tot 18-14, Evy startte de inhaalkoers met de steun van Vicky en Leen maar werden teruggewezen door een attent Hermes. 25-20

Set 2 kende een gelijkopgaand begin, maar een duidelijk beter geinspireerd Amigos begon een voorsprong bijeen te spelen, die Hermes niet meer machtig was om te buigen. 17-25

Amigos ging nu verder op zijn élan en speelde in set 3 een voorsprong van 4-11 bijeen. Hermes liet ditmaal niet betijen en zette de achtervolging in en wat niemand verwachtte, werd een brute werkelijkheid. Hermes leidde plots met 17-13. Amigos stak uiteindelijk toch een tandje bij en plots werd het terug een match, maar dichter dan 21-19 konden onze dames niet meer komen. Zij sneuvelden bij 25-21.

Tot 12-12 bleef de vierde set in evenwicht, maar dan nam Amigos de overhand met Marij aan de opslag. Hermes stapelde wat foutjes bijeen en Amigos nam de puntjes dankbaar aan, dus setstand 20-25.

In een fel bevochten 5e set moest Amigos even de rol lossen bij 7-7 . De stand evolueerde naar 12-8. Onze nieuwe kapitein zocht al haar krachten bijeen en scoorde enkele knappe punten, zodat Amigos weer in wedstrijd kwam. Een outservice besliste over deze spannende match met 15-13.

Proficiat voor de kustmeisjes, die toch ook zwaar aan hun opstellingen hebben moeten sleutelen om tot een goed resultaat te komen. Niettemin met een puntenstand van 102-104 winnen we slechts 1 puntje maar toch ook een goed gevoel voor de resterende wedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Go to top