Coach Ivo moest wel puzzelen om tot een verantwoorde opstelling te komen en startte ditmaal met Jo, Vicky,Leen, Cathérine, Evy , libero Tine en de jarige Marij. Dit legde zeker geen windeieren, want Amigos leidde de dans met 7-2, maar Zandhoven liet zeker de oren niet hangen  en kwam op hun kousenvoeten terug in de match, om de eerste set te winnen met 30-32. Een koude douche voorwaar.

In set 2 ging het gelijkopgaand tot 8-7, toen liet Amigos hun opponent achter en stoomde door naar een riante voorsprong van 18-12. Onder invloed van een sterk spelende Sanne Jannsens kwam Zandhoven nog nader tot 21-20, maar in een korte eindsprint versloeg Amigos vriend en vijand met 25-21.

Set drie begon voor onze dames desastreus en onze dames kregen een 2-7 om de oren. Ditmaal vocht Amigos puntje voor puntje terug en bij 14-14 was alles te herdoen. Toen liet Evy Colman zien wat we van een echte kapitein verwachten, namelijk scoren wanneer het nodig is en met 3 zware aanvallen zette zij Amigos op rozen met 25-23.

In de 4e set was het smullen aan de tafel van de spanning. Beide ploegen vochten voor hun gelijk en tot 17-17 had Zandhoven steeds de leiding met één of twee puntjes.Weer Colman, nu bijgestaan door Vicky, timmerden echter een 25-22 op de bordjes.

Misschien niet de beste wedstrijd, maar toch wel verdiende puntjes voor onze dames. Spijtig voor de verliezers, die niet allen sportief reageerden, maar dat zal wel te maken gehad hebben met hun eigen prestatie.

Nieuwe Sponsors

Go to top