VC Oudegem- Dames1 2-3 ( 23-25,25-19,25-19,29-31 en 13-15 )

Wat hebben onze dames toch misdaan? Is er geen zieke, dan zal er wel een kwetsuur zijn. Voor deze match was er echter geen vuiltje aan de lucht, wat een luxe!

In set 1 zag het er geruime tijd niet goed uit voor onze dames, alhoewel zij toch genoeg weerstand boden, liep Oudegem uit naar 23-19.  Maar onze ingekomen Marloes serveerde zowaar naar 23-25, wat een toer.

In set 2 en 3 bereikten we telkens de eindmeet met een droge 25-19, erger was dat in het begin van set 3 onze kapitein Tatiana geveld werd met een enstige Achillespeeskwetsuur bij een onschuldige aanloop. Nadien bereikten ons de berichten dat zij nu vrijdag reeds wordt chirurgisch hersteld en zeker in september terug op het terrein zal staan.

Na wat gepuzzel en intern geschuif verscheen er weer een combatieve ploeg op het terrein. Na een hele boel missers van onze tegenpartij stond er zelfs een 10-20 op de bordjes.Set binnen dus, ja watte. Oudegem kwam puntje bij puntje terug in wedstrijd en bleef onze receptie zwaar op de proef stellen. Bij een laatste zware inspanning kon deze set toch winnend afgesloten worden met 29-31.

In set 5 ging Amigos weer het best van start en weer hadden zij alle moeite om hun grote voorsprong te bestendigen. In een beklijvend eindgevecht kon uiteindelijk Vicky na een gezamelijke aanval de eindstand op de bordjes zetten met een block-out bal.

Uiteraard was iedereen dolgelukkig met de zege, maar toch bleven de gedachten gaan naar onze ongelukkige kapitein. Zelfs de meisjes van VC Oudegem met als woordvoerster Anke Allemeersch, wensten haar een spoedig herstel. 

alt

Nieuwe Sponsors

Go to top