Wie meegereisd heeft naar het land van Charleroi, zal zich deze tocht alvast niet vergeten. Onze coach Ivo startte de match met het zelfde zevental, als tegen Zandhoven. En al hadden we in het begin niet al te gemakkelijk, onze dames bleven enthousiast verdedigen en aan het net haalden Evy en Vicky hoge cijfers. Dit resulteerde in een razend spannende eerste set, die in een laatste eindjump van Amigos behaald werd door onze dames met 23-25.

Tot halverwege de tweede set was er geen vuiltje aan de lucht, maar ondermeer Celine Laforge meende toen de forcing te moeten gaan voeren vanop de serviceplaats en dit lukte wondergoed.  Evy twijfelachtig voor de wedstrijd door een plotse griepaanval, was volledig leeg gespeeld. Onze dames zagen nu wel zwarte sneeuw en dit resulteerde in een kurkdroge 25-17

Nog was de kelk niet geledigd, want Charleroi liep vlotjes uit tot een 8-3 stand. Weinig opbeurends te noemen aan onze kant. Britt probeerde de meubels nog enigszinds te redden, maar ook zij werd teruggefloten . Eindstand 25-10.

In de vierde set  bleef niets hangen van de vorige twee  en werd nu resoluut voor een sterke aanpak gekozen. Jo, tot dan enkele malen wel ingekomen, mocht nu van in het begin starten  en liet deze maal de kans niet voorbij gaan. Ook de receptie hield weer stand met Tine zeker in the picture. Tot op de eindmeet werd er gestreden, maar ditmaal werden de te vermijden en te talrijke foutjes meedogenloos afgestraft.25-22.

Alles bijeen toch een verdienstelijke wedstrijd van onze dames en zeker een opsteken voor de laatste matches van het seizoen. We moeten niemand met schrik in de ogen kijken en dit kan op de eindmeet toch nog wel enkele plaatsen in de rangschikking schelen.

Nieuwe Sponsors

Go to top